Tamara Nivillac

A Mother’s Love (Moederdagconcert) – Food & Concert

Op Curaçao (geboorte-eiland Tamara) is het traditie om uitbundig Moederdag te vieren. Het is een speciaal moment om met de hele familie samen te komen ter ere van die ene bijzondere vrouw in ons leven, de vrouw met super krachten en onvoorwaardelijke liefde, de ruggengraat van het gezin; Onze moeder!

Met “A Mother’s Love Concert” neemt zangeres Tamara Nivillac een ieder mee op een muzikale en nostalgische reis. Door middel van persoonlijke verhalen en muziek gaan we terug in de tijd en staan we stil bij onvoorwaardelijk liefde; Moederliefde.
Speciaal voor Moederdag heeft Tamara het nummer “Mama” geschreven. “Mama” is een universele woord en betekent in bijna alle talen ter wereld hetzelfde en het symboliseert daardoor kracht. De single “Mama” wordt samen met een prachtige videoclip op 29 april 2019 gelanceerd en wordt tijdens dit Moederdagconcert voor het eerst live ten gehore gebracht.

Tamara zal er niet alleen voor staan maar zal begeleid worden door een fantastische band.
De repertoire voor het Moederdagconcert is divers en zal bestaan uit Papiaments-, Engels-, en Spaanstalige liederen variërend van ballads tot swingende nummers. De nadruk ligt natuurlijk op moederliefde, maar “Golden Oldies” zullen ook zeker langskomen. Er is dus voor ieder wat wils.

Het concept voor die avond is “Food & Concert”.
Een driegangen menu bestaande uit een voorgerecht, een éénkomsgerecht en een nagerecht, wordt tijdens het concert geserveerd en is bij de entreeprijs van €37,50 pp inbegrepen.
Verder is er ook een bar aanwezig. Drank kun je op eigen gelegenheid bestellen en apart afrekenen.

Dit wordt zonder twijfels een Moederdag om nooit te vergeten. Dost je uit, neem je familie mee en laat je meenemen op een unieke reis. Samen gaan we lachen, huilen en onvoorwaardelijke liefde vieren. De enige echte; A Mother’s Love!

OVERIGE INFO:
* Kaartverkoop via: https://mwez.stager.nl/tamara/tickets.

* Plekken zijn gelimiteerd dus wees er snel bij!

* 17.30 – 18.00 – Inloop
18.00 – Programma begint – Deur wordt gesloten!
Be on time!