Tamara Nivillac

Sharing & Caring “Phenomenal Woman”

Een empowerment event voor vrouwen met o.a. gastsprekers, dans en zang.

 

“Phenomenal Woman” is één van de meest bekende gedichten van poëet, activiste en bekroonde schrijfster Maya Angelou. Hiermee brengt zij een ode aan een onevenaarbaar wezen; de vrouw.

Dit gedicht is dan ook de inspiratie en leidraad voor deze hele avond. Diepgaande verhalen, levenslessen, interactie, poëzie, muziek en dans door fenomenale vrouwen voor fenomenale vrouwen, met één doel voor ogen, elkaar te bemoedigen, versterken, motiveren en te inspireren.

Tijdens Sharing & Caring “Phenomenal Woman” staat ook het thema dankbaarheid centraal, dit in verband met de traditionele Amerikaanse feestdag Thanksgiving die ieder jaar, eind november gevierd wordt. Deze avond staan wij even stil en reflecteren we over alles waar we dankbaar voor zijn in onze levens.

Gastsprekers voor dit evenement zijn Danitzah Jacobs (entrepeneur) en Yuli Minguel (artiest). Zangeres Tamara Nivillac is ook van de partij en zal enkele nummers ten gehore brengen. Deze avond wordt gehost door Silvany La Croes. Na afloop is er gelegenheid om na te praten en verder met elkaar te verbinden onder het genot van een drankje.

Deze speciale en intieme avond wil je niet missen. Koop nu je kaarten (plekken zijn gelimiteerd) en laat je inspireren!

***Sharing & Caring*** is een bestaand project welke vrouwen bij elkaar brengt om structureel verschillende thema’s te bespreken en perspectieven met elkaar te delen met betrekking tot het leven. Dit gebeurt in een vertrouwde sfeer waardoor de vrouwen de gelegenheid krijgen om zichzelf te openen en hun persoonlijke ervaringen (met betrekking tot het thema) te delen en elkaar hierdoor te bemoedigen, versterken, inspireren en motiveren.