Tamara Nivillac

Winter Soul – A Soulful Christmas Dinner Show

Zangeres Tamara Nivillac gaat dit jaar weer los met de feestdagen!
Ze presenteert in samenwerking met Just Restaurant Rotterdam, de dinner show “Winter Soul”. Een intieme avond op een cozy locatie, met live soul music en heerlijke soul food, aldus “a soulful Christmas” in alle opzichten!

Tamara Nivillac toert al jaren met verschillende projecten in theaters door het hele land. Ook is ze bekend van de reeks Kerstconcerten “A Christmas To Remember” die in Nederland maar ook in het buitenland een succes waren.

Met haar amuserende anekdotes en soulful stem neemt de zangeres je mee door een uitgebreid repertoire van black gospel, bekende Kerstnummers en golden oldies die ook zeker meegezongen zullen worden. Haar Curaçaose roots laat ze zeker niet achterwege, we gaan dus ook lekker swingen!

Chefkok en eigenaar van “Just Restaurant” (gekozen tot beste nieuwkomer 2017), Justin Niessen zal zonder twijfel voor een verrukkelijk diner zorgen. Justin combineert in zijn restaurant fusion met zijn Curaçaose roots. Het menu bestaat uit drie gangen met een optie bij het hoofdgerecht voor vegetariërs.

Na afloop dansen we the night away op de tunes van DJ Plata i Plomo vergezeld door exotische cocktails.

Wil jij dit jaar in een intieme en exclusieve vibe Kerst vieren met je familie en vrienden? Wil jij ook een serenade van zangeres Tamara tijdens je diner? Dan is Just Restaurant, the place to be!

Date: Sunday 23 dec 2018
Time: 18.00
Location: Just Restaurant, Rotterdam

Price: 50 euro
Dinner: 3 gangen (incl. 1 welcome drinks)

Afterparty: DJ Plata i Plomo and cocktails

Reserveer via:
* info@justrotterdam.nl
* +31644541404

Plekken zijn beperkt, dus wees er snel bij!